NIEUWS BERICHTEN VAN GEMEENTE GOES VIA WHATS APP ONTVANGEN ?

NIEUWS BERICHTEN VAN GEMEENTE GOES VIA WHATS APP ONTVANGEN ?

Geen nieuws van de gemeente Goes missen? Vanaf nu kan iedereen de gemeente Goes volgen via WhatsApp-kanalen. Volgers hoeven nieuws van de gemeente niet op te zoeken, het verschijnt vanzelf op hun telefoon.

Met ons nieuwe WhatsApp-kanaal maken we het nog eenvoudiger om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws van de gemeente Goes. We zoeken altijd naar manieren om onze inwoners, bedrijven en organisaties zo direct en laagdrempelig mogelijk te bereiken. Ik nodig iedereen uit om ons kanaal te volgen.

Joost de Goffau

Wethouder Communicatie

Wat is een WhatsApp-kanaal?

Een WhatsApp-kanaal is een makkelijke manier om mensen, bedrijven en organisaties te volgen. In WhatsApp staat een tabblad met de naam ‘updates’. Hier staan kanalen die u volgt. U volgt een kanaal anoniem en u kunt alleen op een bericht reageren met een emoji.

Nieuwsberichten 

De gemeente Goes deelt nieuwsberichten op de gemeentelijke website. Deze berichten deelt de gemeente ook via andere kanalen zoals social media. Het Whatsapp kanaal is een extra, laagdrempelige service. U vindt het kanaal via www.goes.nl/kanaal.