Skip to content

Lid worden

Meld u aan als lid!

Heeft u een echt ‘Goes Hart?’ Word dan lid van de Partij voor Goes! Dan draagt u als inwoner van Goes, direct of indirect, samen met ons een steentje bij aan de leefbaarheid van Goes.

Door lid te worden:
-kom je op voor de mensen in Goes die te kort worden gedaan.
-draag je bij aan de ontwikkeling van onze stad en inwoners.
-maak je je samen met ons sterk voor het behoud van de juiste dingen voor Goes.

Een lokale partij zoals de Partij voor Goes heeft naast liefde voor de stad ook kennis van en gevoel bij die stad en haar inwoners. Die betrokkenheid bij Goes maakt dat de Partij voor Goes van invloed is op het welzijn van de inwoners van Goes
Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Aan het begin van een nieuw jaar ontvangt u van ons bericht om de contributie van dat jaar over te maken. De contributie bedraagt € 12,- per jaar. Meldt u zich vanaf één van de maanden in het lopende jaar aan, dan wordt de contributie evenredig verminderd met € 1,00 per maand.

Als lid kunt u alle fractievergaderingen bijwonen. Deze worden in de week van de commissievergaderingen en de debatraad op dinsdag gehouden in de burgemeesterskamer van het Stadhuis op de Markt. De planning van deze vergaderingen vindt u op onze site.

email: info@partijvoorgoes.nl

De Partij voor Goes
RSIN nummer: 8534.76.950
Kamer van Koophandel: 59425121
E-mail: info@partijvoorgoes.nl
Postadres: Jonkerstraat 10
4458BP ’s-Heer Arendskerke

© Created by Frans Tiemeijer