Gemeente Goes geeft ook in 2024 de mantelzorgers weer een extraatje

De gemeente Goes geeft ook in 2024 de mantelzorgers weer een extraatje. Het gaat om 75 euro. Dit bedrag kan de zorgvrager, de persoon die verzorging krijgt van de mantelzorger, aanvragen. Dit om de mantelzorger een blijk van waardering te geven.

Mantelzorgers vervullen een onmisbare rol binnen de gemeente. De ondersteuning en zorg die zij bieden aan hun naasten is belangrijk en verdiend dan ook onze waardering.
De gemeente Goes biedt op deze wijze de mogelijkheid om die waardering te uiten en alle mantelzorgers in de gemeente te bedanken.

De aanvrager vult het formulier in en ondertekent het. Dat kan schriftelijk maar ook digitaal via www.goes.nl/mantelzorgwaardering. De aanvraagformulieren zijn te verkrijgen bij het stadskantoor, of bij het mantelzorgpunt van de SMWO. Per post ontvangen kan ook, even een telefoontje naar het klantcontactcentrum van de gemeente Goes, 14 0113, en het wordt U toegestuurd.

Een belangrijke voorwaarde van de regeling is dat de zorgvrager inwoner moet zijn van de gemeente Goes. Het mantelzorg extraatje is aan te vragen van 1 februari tot en met 31 maart 2024. Er kan per zorgvrager een extraatje aangevraagd worden.
Meer informatie vind u op, www.goes.nl/mantelzorgwaardering.

Bron, Gemeente Goes