CEES VAN DEN BOS GEINSTALLEERD ALS NIEUWE BURGEMEESTER GEMEENTE GOES

Gisterenavond, 07 februari 2024 is Cees van den Bos geïnstalleerd als nieuwe burgemeester van de gemeente Goes. Hij volgt hiermee Margo Mulder op die nu burgemeester van Bergen op Zoom is geworden.
Nadat de griffier het koninklijk besluit tot benoeming had voorgelezen volgde een toespraak van J.M.M. Polman, Commissaris van de koning in Zeeland, hierna werd de heer van den Bos beëdigd en was hij officieel burgemeester van onze gemeente.
Hierna volgde nog een toespraak van dhr. Van der Hoek, Burgemeester van de gemeente Schouwen-Duiveland en van dhr. Lukasse, waarnemend voorzitter van de gemeenteraad van Goes waarna laatstgenoemde dhr. van den Bos de voorzittershamer overhandigde.
Na deze toespraken was de beurt aan Mw. J. Veldhuizen, locoburgemeester van de gemeente Goes die dhr. van den Bos na haar toespraak de ambtsketen mocht omhangen.

Vanaf deze plaats willen wij dhr. Van den Bos nogmaals feliciteren, wensen hem veel geluk en wijsheid toe en zien vooruit naar een prettige samenwerking die, naar wij hopen, vele jaren zal duren.