ACTIVITEITEN JUNI 2023

PLAATS: Fractievergaderingen Stadskantoor Goes, kamer 3.15

Beste mensen,

De eerste dagen van juni zijn alweer verstreken. De laatste feestdagen, voor de eerste helft van het jaar zijn voorbij en de zomervakantie staat alweer voor de deur. Voor veel mensen is de tijd aangebroken om weer eens buiten actief bezig te zijnen de Goese raad gaat zijn laatste BOB cyclus in voor het zomer reces.

De onderwerpen die in deze cyclus behandelt zullen worden zijn,

Ter bespreking,

Beschikbaarstelling krediet IKC ’s-Heer Arendskerke,

Aankoop panden opvang Oekraïense vluchtelingen,

Ter kennisname,

Oprichting Stichting Waarborgfonds Veiligheidsregio’s,

Afsprakensysteem Gemeente Goes,

Financiële regelingen wonen en particuliere woning verbetering,

Krediet nieuwbouw brandweerpost Goes West,

Ter consultatie,

I-criterium

Een volledige lijst met vergaderpunten kunt U op de website van de gemeente Goes vinden onder, agenda van de gemeenteraad. U kunt de vergaderingen van de gemeenteraad ook volgen via de website van de Gemeente Goes. ( www.goes.nl )

De Partij voor Goes gaat ook in juni onverminderd voort met het opkomen voor de belangen voor alle burgers in de breedste zin. Dit vraagt soms om oplossingen waarmee niet iedereen tevreden mee kan zijn maar de Partij voor Goes gaat altijd voor een oplossing waarmee de grootste groep burgers tevreden over kan zijn.

De vergaderingen waarbij de Partij voor Goes aanwezig zal zijn vind U hieronder,

01 juni 2023 Besluitvormende raad

06 juni 2023 Fractievergadering

08 juni 2023 Beeldvormende raad

15 juni 2023 Informatie carrousel

19 juni 2023 Fractievergadering

20 juni 2023 Afscheidsraad

22 juni 2023 Oordeelvormende raad

 

Daarnaast zijn er voor de raadsleden en steunfractieleden nog diverse informatieavonden en bijeenkomsten gepland, uiteraard zullen wij ook deze bezoeken om Uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

Wilt u iets opmerken over de agendapunten dan kunt u een mailsturen aan info@partijvoorgoes.nl of via het contactformulier op onze website. De punten worden door de fractie en de steunfractieleden besproken tijdens de fractievergadering voorafgaand aan deze vergadering.