Activiteiten in oktober

Beste mensen,

Oktober nadert met rasse schreden. Het wordt kouder, de kachel wordt aangezet en de lampen gaan al vroeg aan. Iets wat voor ons vanzelfsprekend is, maar voor veel mensen is de vraag vandaag de dag, kunnen we dat nog betalen. Vanuit Den Haag worden compensatie maatregelen aangeboden maar of dit voor iedereen voldoende is zal de vraag zijn. Vooral de sociaal zwakkeren onder ons zullen het misschien zwaar krijgen deze winter.  De Partij voor Goes blijft ervoor gaan om deze groep mensen ook nu niet in de kou te laten staan.
Hierbij een opsomming van de activiteiten van de Partij voor Goes in oktober,

04 oktober Fractievergadering

06 oktober Besluitvormende raad, voorafgaand informele kennismaking met kindercollege

18 oktober Fractievergadering
20 oktober Raadsledenspreekuur en Beeldvormende Raad

De agendapunten voor de beeldvormende raad en oordeelvormende raad kunt u vinden op de gemeentelijke website, wilt u iets opmerken over de agendapunten dan kunt u een mailsturen aan info@partijvoorgoes.nl of via het contactformulier op onze website. De punten worden door de fractie en de steunfractieleden besproken tijdens de fractievergadering voorafgaand aan deze vergadering.

Daarnaast zijn er voor de raadsleden en steunfractieleden nog diverse informatieavonden en bijeenkomsten gepland, uiteraard zullen wij ook deze bezoeken om Uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.