Activiteiten in november

Beste mensen,
Op het moment dat ik dit schrijf is de wintertijd zojuist ingegaan. Althans de klok staat weer op wintertijd. Buiten in de natuur lijkt het meer op een zonnige lentedag en zou je eerder denken dat we naar de zomer toe gaan. Een meevaller weliswaar voor onze hoge energie rekening waar velen nog mee worstelen.
November is een drukke maand voor de raadsleden en de steunfractieleden, de Begrotingsraad staat op 10 november op vergaderkalender en dat vraagt om een goede voorbereiding. Daarnaast staan natuurlijk ook de reguliere vergaderingen op het programma. Hierbij een opsomming van de activiteiten van de Partij voor Goes in november,
01 november Fractievergadering
03 november Oordeelvormende raad
08 november Fractievergadering
10 november Begrotingsraad
15 november Fractievergadering
17 november Besluitvormende raad
29 november Fractievergadering
De agendapunten voor de beeldvormende raad en oordeelvormende raad kunt u vinden op de gemeentelijke website, wilt u iets opmerken over de agendapunten dan kunt u een mailsturen aan info@partijvoorgoes.nl of via het contactformulier op onze website. De punten worden door de fractie en de steunfractieleden besproken tijdens de fractievergadering voorafgaand aan deze vergadering. Daarnaast zijn er voor de raadsleden en steunfractieleden nog diverse informatieavonden en bijeenkomsten gepland, uiteraard zullen wij ook deze bezoeken om Uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.