ACTIVITEITEN IN DECEMBER

ACTIVITEITEN IN DECEMBER

Beste mensen,

De laatste maand van het jaar is weer ingegaan. Op 01 december is de Goese raad begonnen aan zijn laatste vergader cyclus van 2022. In deze cyclus worden behandeld de uitbreiding van het IKC Kloetinge, een voorbereidingskrediet voor het Omnium, de belasting verordeningen 2023, de bestuur rapportage GGD 2022 met de bijbehorende begrotingswijzigingen en de wensen en bedenkingen van de raad inzake de verkoop van de afdeling Wholesale PZEM.

Indien u geïnteresseerd bent in de inhoud van de agenda en de bijbehorende vergader stukken kan ik u verwijzen naar de website van de gemeente Goes via deze site kunt u ook de vergaderingen mee beluisteren.

Hierbij een opsomming van de activiteiten van de Partij voor Goes in december,

01 december 19.30 uur, Beeldvormende raad

06 december 19.00 uur, Fractievergadering

08 december 19.30 uur, Besluitvormende raad

08 december 20.00, Oordeelvormende raad

20 december 19.00 uur, Fractievergadering

22 december 19.30 uur, Besluitvormende raad

Wilt u iets opmerken over de agendapunten dan kunt u een mailsturen aan info@partijvoorgoes.nl of via het contactformulier op onze website. De punten worden door de fractie en de steunfractieleden besproken tijdens de fractievergadering voorafgaand aan deze vergadering.

Daarnaast zijn er voor de raadsleden en steunfractieleden nog diverse informatieavonden en bijeenkomsten gepland, uiteraard zullen wij ook deze bezoeken om Uw belangen zo goed mogelijk te behartigen.

REST MIJ NOG U NAMENS DE PARTIJ VOOR GOES EEN GELUKKIG KERSTFEEST EN EEN GOEDE JAARWISSELING TOE TE WENSEN.