ACTIVITEITEN 2e kwartaal 2024

Fractievergaderingen: Stadskantoor Goes, kamer 3.15

Beste mensen,

De eerste drie maanden van het nieuwe jaar zijn alweer verstreken, de lente is weer aangebroken en hoewel het weer nog niet echt mee werkt gaan we toch alweer richting de zomer. De eerste vergader cycli zijn op het moment van schrijven alweer gepasseerd. Tijdens deze vergaderingen heeft de Partij voor Goes zich ingespannen om Uw stem te laten horen. Onze uitgangspunten zijn en blijven daarbij,

WAT HEEFT DE BEWONER ERAAN, HOE KUNNEN DE INWONERS MEEDOEN, NIET GOED VOOR DE INWONERS, NIET DOEN!

Hieronder treft u de datums aan waarop de Partij voor Goes fractie zijn vergaderingen houdt en wanneer de raadsvergaderingen zijn. Naast deze vergaderingen zijn er nog diverse vergaderingen voor de fractie en steunfractieleden. Deze zijn echter niet allen voor het publiek toegankelijk.

Een volledige lijst met vergaderpunten en alle openbare stukken kunt U op de website van de gemeente Goes vinden onder, agenda van de gemeenteraad. U kunt de vergaderingen van de gemeenteraad ook volgen via de website van de Gemeente Goes. ( www.goes.nl )

De Partij voor Goes gaat ook in 2024 onverminderd voort met het opkomen voor de belangen voor alle burgers van Goes in de breedste zin. Dit vraagt soms om oplossingen waarmee niet iedereen tevreden mee kan zijn maar de Partij voor Goes gaat altijd voor een oplossing waarmee de grootste groep burgers tevreden over kan zijn.

Wilt u iets opmerken over de agendapunten dan kunt u een mailsturen aan info@partijvoorgoes.nl of via het contactformulier op onze website. De punten worden door de fractie en de steunfractieleden besproken tijdens de fractievergadering voorafgaand aan deze vergadering.

 

APRIL

Di 09 april Fractie vergadering

Do 11 april Besluitvormende raad

Di 16 april Fractie vergadering

Wo 17 april Politiek café Wolphaartsdijk

Do 18 april Raadsledenspreekuur/Beeldvormende raad

Vr 26 april Uitreiking koninklijke onderscheidingen

MEI

Di 07 mei Fractie vergadering ( begint 20.00 uur )

Wo 08 mei Oordeelsvormende raad

Di 21 mei Fractie vergadering

Do 23 mei Besluitvormende raad

Di 28 mei Fractie vergadering

Do 30 mei Raadsledenspreekuur/Beeldvormende raad

 

JUNI

Di 11 juni Fractie vergadering

Do 13 juni Oordeelsvormende raad

Di 25 juni Fractie vergadering ( begint 20.00 uur )

Wo 26 juni Extra Oordeelsvormende raad i.v.m. Jaarrekening en Kadernota

Do 27 juni Besluitvormende raad

 

WILT U DE “PARTIJ VOOR GOES” STEUNEN, WORDT DAN LID

VOOR 12,00 PER JAAR